Priser

Vi starter altid med et indledende møde, der ofte varer op til 2-3 timer og er en proces, hvor idéer luftes, og I griber de bedste. Denne idéproces er helt unik for vores måde at arbejde på og sikrer, at vi slår de absolut bedst tænkelige streger.


Vi bearbejder efterfølgende skitsen, og valget står imellem, hvor gennemarbejdet og udtryksfuld haveplanen skal fremstå.


Vi anbefaler dig at kikke på vores 3D udgaver, der illustrerer vores idéer, så det er som at være der selv.

Vi kan som tillæg til 3D planerne lave en skygge og lyssætningsPlan, hvor haven kan ses på flere tider af døgnet og af året.


Herudover tilbyder vi en video-rundtur i din 3D tegning som tilkøb. Altsammen med til at gøre vores 3D tegninger unikke.


Vi kan også plukke det bedste fra vores pakker og sætte det sammen til en personligt skræddersyet plan.Alle priser er oplyst inklusive moms           Yderligere beskrivelse af vores produkter, se 'HavePlaner' og PDF-Prisblad


3D HavePlan som film og grafisk rundtur i haven. Her er der virkelig kælet for alle detaljer.
HavePlan med detaljeret overblik over langt de fleste detaljer. Hertil planteliste og beskrivelse af materialer og supplering med yderligere detaljetegninger af udvalgte områder.

HavePlan 3D                Detaljeret og visuelt overblik i 3D                       kr.    25.600,-

Her er der kælet for langt de fleste detaljer. Indeholder en samling perspektivtegninger af såvel detaljer som overblikssituationer, en PlanteListe samt alt fra de øvrige produkter.

HavePlan 2D                 Detaljeret overblik                                               kr.    12.800,-

Detaljeret plan med planteliste og materialevalg, evt. suppleret med referencefotos, fornødne skitser og visualiseringer af udvalgte elementer, der underbygger idéerne.


I vores designPlaner har vi effektiviseret vores timer, så du får mest for pengene og kan fortsætte den gode proces selv, i dit eget tempo. I 3D udgaven er alle planter illustreret med fotos og du får tilgang til din egen digitale sagmappe med mere inspiration og eksempler på de idéer der indgår i projektet. Du får endog et 3D program, så du selv kan gå tur i tegningen.

En designPlan viser i overblik vores idéer, som er beskrevet med påskrifter direkte på tegningen.
En designPlan viser i overblik vores idéer, som er beskrevet med påskrifter direkte på tegningen.

DesignPlan 3D              Fleksibelt og visuelle detaljer  i 3D                  kr.     16.400,- 

Overordnet plantevalg og alle idéer og design som 3D med digital adgang til både tegning og sagsmappe med fotos af alle planter. Intuitivt og nemt et være med i processen.

DesignPlan 2D              Overblik                                                               kr.       8.200,- 

Rentegnet og farvelagt idéSkitse. Overordnet plantevalg og materialer påskrives direkte på tegningen, som typisk består af to A4 eller A3 sider med det fulde overblik. Helt enkelt.

Til begge vores 3D produkter tilbydes tre populære tilkøb.


Hvis du ønsker endnu mere udbytte af vores havetegninger, kan du nu tilkøbe en 3D Visualiseret LyssætningsPlan,

en 3D Visualiseret Sol & SkyggePlan, samt en guidet video-rundtur i tegningen, der til lejligheden er renderet, eller særligt grafisk behandlet, for et mere naturtro 'look'. Med disse tilkøb kommer vi helt rundt i alle tegningens kroge og afkroge.


3D Visualiseret LyssætningsPlan:      Pris kr. 3.600,-

3D Visualiseret Sol & SkyggePlan:   Pris kr.  1.800,-

Video rundtur i særlig naturtro 3D    Pris kr.  3.600,- Andre muligheder. Vi tilbyder også 'skræddersyede' løsninger efter behov, både før, under og efter designmødet.

Hvis du f.eks har en etableret have og blot skal have nye, gode idéer, kan et idéBesøg være en udmærket løsning.

idéBesøg
Landskabsarkitekt opgave, Boligområde i Ålborg

idéBesøg   - Lige nu, kun udendørs besøg eller DigitalBesøg.!           kr.     4.200,-

Inspiration og gode råd her og nu. Op til 2½ times mundtlig rådgivning med ord og fakter. Du tager selv noter undervejs. Alternativt med skitsering digitalt, ud fra fotos og video.

Landskabsarkitekt opgaver:

Skolegårde, legepladser, kirkegårde samt udearealer for kommuner, boligforeninger og erhverv. Herudover foredrag og TV. Hør nærmere og se mere på udeArkitekten.dk

               Afstandstillæg ved fysisk besøg, se kort     Produktsammenligning som A4 PDF                


                Eksempler på 'HavePlaner'  - Alle priser er inkl. moms - Ti procent rabat til medlemmer af Haveselskabet


© Copyright 2020  -  CVR 29 12 47 60  -  unikaHaver.dk  Odder  tlf  20 15 60 80  -  Frederikshavn  tlf  21 68 22 80                   Send os en mail